Vera-Goblen...si altele...

miercuri, 20 aprilie 2011




DROB DE PUI CU CIUPERCI
1KG CARNE TOCATA DE PUI SAU PORC
500 GRAME FICATEI DE PUI
500GRAME CIUPERCI CHAMPINION
CEAPA 3 cepe mari si cateva fire de ceapa verde, daca ai.
PATRUNJEL
4 OUA CRUDE
6 OUA FIERTE TARI
2 OUA SI 4 LINGURI DE SMANTANA PENTRU DEASUPRA
S e prajesc ficateii de pui cu sarea pusa la urma de tot. Se scot , in uleiul ramas se calesc cele 3 cepe mari ,tocate marunt,ciupercile.
Se pune carnea tocata intr-un castron mai mare,se adauga ficateii de pui taiati in bucatele mai mici,ceapa verde, patrunjel, amestecul de ceapa si ciuperci, scurgand uleiul, ca sa nu iasa prea gras.se pun cele 4 oua crude, sare ,piper, si se amesteca bine de tot.
Se pregatesc tavile ,unse cu unt sau imbracate cu hartie de copt ,preferabil.carnea se imparte pe jumatate.pui in fiecare tava pana la aproximativ jumatatea tavii.cand ai facut asta asezi ouala fierte asa cum se vede in imagine ,si acoperi apoi cu restul de carne.deasupra ,amesteci bine cele 2 oua cu smantana si le imparti in fiecare tava.

Etichete:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire