Vera-Goblen...si altele...

miercuri, 20 aprilie 2011


OUA UMPLUTE CU PATEU SI MAIONEZA
PT ZECE OUA
10 OUA FIERTE TARE,
3 GALBENUSURI CRUDE
10 LINGURI DE ULEI
1 CUTIE DE PATEU DE FICAT DE 250 DE GRAME
1 LINGURITA DE MUSTAR
MARAR VERDE,SARE , PIPER

OUALE SE TAIE PE JUMATATE , PE LUNGIME.
SE FACE O MAIONEZA DIN GALBENUSURILE FIERTE SI CELE CRUDE, CU ULEI SI MUSTAR. SE AMESTECA PATEUL CU MAIONEZA , MARAR , SARE , PIPER .

ORNEZI CUM ITI PLACE, GOGOSAR , CASTRAVETE MURAT, MASLINE, PATRUNJEL.
AI GRIJA CA VA IESI MAI MULTA MAIONEZA DECAT AI NEVOIE ,FOLOSESTI CATA CERE PASTA PT UMPLUTURA, IAR CU RESTUL FACI ALTCEVA.POTI ADAUGA USTUROI SI ARDEI CHILI SI IESE CEVA F PICANT , BUN PT FRIPTURA.SAU POTI FACE O SALATA SUPERBUNA CU CARTOFI, CEAPA, MAIONEZA.

Etichete:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

Linkuri de întoarcere către această postare:

Creați un link

<< Pagina de pornire